Zabava

Pjevač koji ne stari

Vlado Kalember: Želja mi je doživjeti vjenčanje svog sina

Vlado Kalember: Želja mi je doživjeti vjenčanje svog sina

'Jučer nisam isključio zvono mobitela pa je već u sedam sati ujutro počeo zvoniti. Mnogi prijatelji, koji su ujutro ustajali na posao, nisu propustili priliku da mi čestitaju. Iznenadilo me da mi je već u pola devet ujutro čestitao Mladen Burnać, da je već u to vrijeme bio budan', kaže dobro raspoloženi Vlado Kalember.

Dodaje kako je osobama iz šoubiznisa ili glazbenicima poput njega slavlje svakog vikenda, kad odlaze na svirku.

'Jedino što si još mogu poželjeti u ovim godinama je da budem na sinovoj svadbi. Ako je na mene, neću to dočekati tako skoro', šali se Kalember. Ne voli poklone jer ga, kaže, obvezuju da i on nekome čestita rođendan. 'Onda ja to zaboravim pa se nađem u nevolji. Bez poklona je sve jednostavnije', tvrdi pjevač.

Šezdesete smatra najboljim godinama.

'Sada sam smiren, bez nerealnih ambicija i očekivanja i to su baš sretne godine. Šezdesete smatram zlatnim godinama. U bivšim vremenima ljudi u mojim godinama odavno su bili u mirovinama, a ja još ne namjeravam stati. Ja bih ukinuo penzije i ostavio samo invalidske', smije se Kalember.

Rođendansku večer Kalember je proveo s bivšom suprugom i to - radno. On i čelistica Ana Rucner nastupali su na proslavi na Prehrambenom biološkom fakultetu. Njih dvoje lijep su i rijedak primjer bivših supružnika koji jedno drugom nesebično pružaju podršku.

Rastali su u travnju 2014. nakon osam godina braka, ali su ostali u prijateljskim odnosima i zajednički se brinu o devetogodišnjem sinu Darianu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.