Zabava

Ne propustite

Danas započinju "Dani sporta i glazbe Novigrad"

Danas započinju
Marina Čorić

Danas započinje tradicionalna manifestacija „Dani sporta i glazbe Novigrad" koja će i ove godine okupiti brojne hrvatske glazbenike, sportaše, predstavnike medija i sve željne dobre zabave.

Na rivi će obje večeri biti organizirani besplatni koncerti - večeras će posjetitelje zabavljati popularni „Zaratino band", dok u subotu 25. lipnja feštu do zore garantiraju omiljeni „TBF"

Uz koncerte obe večeri možete uživati i u vrhunskoj gastronomskoj ponudi te kušati nadaleko poznate novigradske dagnje i ukusan roštilj. Neće nedostajati ni dobre kapljice po promotivnim cijenama, a vesela i opuštena atmosfera uz odlične koncerte i simpatične hostese zasigurno će potrajati do kasno u noć.

Manifestacija  nudi i svoj sportski program -  tradicionalni košarkaški turnir trojki („basket") započinje u subotu u 16 sati (ispred zgrade Općine Novigrad) i traje do 20 sati. 

Od 21 sat na novigradskoj Rivi (ispred "Noškića") je organizirano gledanje utakmice "Hrvatska - Portugal" na velikom ekranu i svi navijamo za naše Vatrene, a potom nastavljamo feštu do jutra uz The Beet Fleet!

Pridružite nam se i ove godine na "Danima sporta i glazbe Novigrad". Svi programi oba dana su za posjetitelje besplatni, a odličan provod u zagarantiran!

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.