Zabava

Kraj ljubavi

Jennifer Lopez opet sama nakon pet godina veze

Jennifer Lopez opet sama nakon pet godina veze

Iako su se još prije nekoliko dana činili vrlo sretni na zajedničkim fotografijama, čini se da je pop zvijezda i glumica Jennifer Lopez definitivno prekinula petogodišnju vezu s 18 godina mlađim plesačem Casperom Smartom

"Nije bilo ničega dramatičnog u njihovom prekidu. Njihovom odnosu je prirodno došao kraj", izjavio je za medije izvor blizak paru. Dodao je kako će Jennifer i Casper ostati u prijateljskim odnosima.

Kratki prekid imali su 2014. godine, nakon čega su izgladili razmirice i pomirili se. No trebale su im dvije godine da se predomisle i shvate da ipak nisu jedno za drugo, a prekid je sada navodno inicirala pjevačica. Još nedavno u televizijskom gostovanju izjavila je da nakon više razvoda i propalih zaruka i dalje ima vjeru u brak te da je razmišljala o vjenčanju s Casperom. 'Zamišljam se u raskošnoj bijeloj vjenčanici', rekla je.

47-godišnja latino diva Jennifer i 29-godišnji Casper bili su zajedno od 2011. godine. Spojili su se nakon njezinog razvoda s pjevačem Marcom Anthonyjem, s kojim ima osmogodišnje blizance Maxa i Emmu.

Upravo je s Marcom i njegovom suprugom Shannon De Lima Muniz, koji su došli u Las Vegas kako bi pogledali njezin koncert, pozirala zadnji put s Casperom. Nakon njezinog nastupa bivši supružnici odlučili su ovjekovječiti trenutak sa sadašnjim partnerima.

Unatoč turbulentnom raskidu, Jennifer se vratila poslovnim obavezama i snimanju serije 'Shades of Blue' s Dreom de Matteo i Rayom Liottom. U njoj glumi policajku točnije agenticu FBI-ja. Osim što igra glavnu ulogu, Jennifer je i jedna od producentica serije.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.