Zabava

Pitanja o snimanju filmova, starenju, zlostavljanju...

Woody Allen: Optužbe o zlostavljanju su medijska izmišljotina

Woody Allen: Optužbe o zlostavljanju su medijska izmišljotina

U intervjuu za britanski Guardian legendarni Woody Allen raspričao se o tome kako podnosi starost i svojoj novoj seriji za Amazon, komentirao je optužbe o seksualnom zlostavljanju koje se mogu čuti na njegov račun te otkrio kako sanja natjecati se u utrci s Usainom Boltom.

Woody Allen napunio je 80 godina, ali ne planira stati s radom. Svake godine snimi po jedan film, a sada je u svoj radni raspored ubacio i seriju za Amazon, nazvanu 'Crisis in Six Scenes', tj. 'Kriza u šest scena'. U intervjuu za Guardian otkrio je kako je došlo do ove pomalo neuobičajene suradnje: 'Amazon me je gnjavio dvije godine i na kraju su dali tako dobro ponudu da si nisam mogao priuštiti odbijanje'. Allen je onda pušten na miru da snimi što želi, a rezultat je šest polusatnih epizoda u kojima tumači i glavnu ulogu.

Kada je riječ o optužbama za seksualno zlostavljanje, koje je nedavno aktualizirao Allenov otuđeni sin Ronan Farrow, redatelj odgovara: "Nemam interesa za sve to. To su tabloidne gluposti. Ta situacija je bila temeljito, vrlo temeljito istražena od strane njujorških socijalnih službi u istrazi koja je trajala 14 mjeseci. Istragu je proveo i Yale, i zaključci su jasni. Stalno me se tlači time, ali to ne utječe na mene i nemam interesa za to". Dodaje kako je sve to samo dodatno potvrdilo njegov mizantropski svjetonazor.

Kada je riječ o temi starenja, Allen ističe da ga najviše pogađa što se više ne može baviti sportom što je prije redovito činio, primjerice, igrajući rekreativno tenis ili baseball. 'Volio bih se natjecati s Usainom Boltom, iako nisam siguran kako bih prošao. Uvijek sam bio brz trkač. No, sada bi on već davao intervjue nakon utrke dok bih ja još trčao', našalio se Allen.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.