Zabava

City Center one u Hrvatskoj

Zdravko Čolić i Željko Joksimović održali koncerte za pamćenje

Zdravko Čolić i Željko Joksimović održali koncerte za pamćenje

Svaki legenda za sebe, uz more fanova koji su došli iz cijele Hrvatske, Zdravko Čolić i Željko Joksimović održali su koncerte za pamćenje povodom proslave 10. godišnjice City Centera one u Hrvatskoj.

Koncert Zdravka Čolića počeo je starim hitom 'Jedna zima s Kristinom' i to je bilo i više nego dovoljno da se atmosfera zagrije i 'ne popušta' do kraja koncerta.

Nakon što je, zajedno sa 7.000 fanova, zapjevao Ti si mi u krvi, Čola je uz čestitke slavljeniku najavio veliki vatromet kojim je kulminirao ovaj koncertni spektakl u zagrebačkom City Centeru one West.

Unatoč kiši koja je malo odgodila početak koncerta, preko 5.000 obožavatelja Željka Joksimovića okupilo se ispred City Centera one Split i uživalo u dvosatnom koncertu, izvrsnoj atmosferi i slavljeničkom raspoloženju.

Zajedno s njim publika je otpjevala 'Ludak kao ja', 'Varnice', 'Ima nešto u tom što me nećeš', 'Lane moje' i brojne druge hitove koji su obilježili karijeru ovog ultra-popularnog pjevača.

Koncertni rođendan City Centera one dan ranije započela je Severina spektakularnim koncertom ispred City Centera one East.

Rođendanski program uz odlične popuste, humanitarnu akciju 'Daj 5 za leptirića let', brojne dječje aktivnosti i poklone za posjetitelje nastavlja se i u nedjelju, 16. listopada.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.