Sport

za pobjede će se boriti čak 1800 igrača

Zadar i Privlaka domaćini su petog izdanja Cataleya kupa

Zadar i Privlaka domaćini su petog izdanja Cataleya kupa
Naši Školji

Zadar i Privlaka domaćini su petog izdanja Cataleya kupa. Turnir raste iz godine u godinu pa će ovoga puta sudjelovati čak stotinu ekipa, a na terenima Višnjika, Arbanasa i Privlake za pobjede će se boriti čak 1800 igrača!

Sudjelovati na ovom međunarodnom turniru postaje stvar prestiža, a Zadarnova zapažen je sudionik još od prvog izdanja. I ove godine za trofeje će se boriti i brojni drugi poznati klubovi poput Hajduka, Dinama, Šibenika, slovenske Olimpije, Željezničara i Zrinjskog iz BiH…

NK Zadar Nova klub natjecat će se u četiri kategorije s pet ekipa. Sutra će prvi na teren naši igrači u Privlaci. Igrači rođeni 2017. godine u 16 sati zaigrat će protiv Abecede, njihovi godinu dana stariji klupski suigrači u isto vrijeme će na susjednom terenu igrati protiv Zrinjskoga, dok će druga ekipa 2016. godišta turnir započeti u 17:30 utakmicom protiv Slaven Belupa.

U-9 momčad u 17:55 će na Pomoćnom Stanovi prve bodove tražiti protiv ljubljanske Olimpije, a najzvučnijeg protivnika na otvaranju turnira izvukli su naši igrači rođeni 2014. godine. Oni će na Višnjiku sutra od 19:05 zaigrati protiv Dinama.

– Drago nam je da se u našem gradu organizira ovakav turnir koji je, sada je to već jasno, postao atraktivan i najvećim hrvatskim klubovima kao i onima iz susjednih država.

Našim igračima je Cataleya kup dragocjeno iskustvo te prilika za upoznavanje, druženje i sportsko sazrijevanje – zaključio je voditelj Škole nogometa Zadarnova Antonio Perica.


Reci što misliš!