Sport

jedinstven projekt

Besplatne online instrukcije za mlađe kategorije sinjskog Junaka

Besplatne online instrukcije za mlađe kategorije sinjskog Junaka

Upravni odbor NK Junak Sinj i portal eMatematika osigurali su besplatne online instrukcije za sve mlađe kategorije Junaka. Ideja suradnje je postojala neko vrijeme, a ponosno možemo reći da je ova vrhunska priča napokon i zaživjela.

Djeca iz Škole nogometa često su ostajala iza treninga s potpredsjednikom Kluba i imala instrukcije iz matematike i fizike u Plavom Salonu, ali interes djece za instrukcijama samo je rastao i rastao, pa smo dali sve od sebe da pronađemo adekvatno rješenje i pružimo podršku našim mladim Junacima u svladavanju školskih obaveza, a svjesni toga da svoje slobodno vrijeme odvajaju za naš Klub.

Imali smo ideju, vjerovali smo u nju i sada smo ju realizirali, još jednom dokazujući kako je Junak Klub s vizijom i jednom od najjačih i najkvalitetnijih Škola nogometa u Dalmaciji. O načinu i provedbi instrukcija djeca i roditelji će uskoro biti obaviješteni.

eMatematika je prva hrvatska platforma za online instrukcije iz široke palete predmeta, a do sada imaju gotovo 14.000 odrađenih narudžbi i blizu 30.000 održanih sati instrukcija, sa 2000 zadovoljnih klijenata i oko 150 dostupnih instruktora.

Robert Pavlik, osnivač platforme eMatematika:

"Ušli smo u ovaj projekt suradnje sa sportašima NK "Junak" iz Sinja s velikim zadovoljstvom jer smo svjesni da nam se ukazala prilika kakvoj se nadamo već neko vrijeme. Radi se o tome da smo tokom više od 4 godine postojanja platforme za online instrukcije eMatematika.hr organizirali pojedinačne instrukcije za nekoliko desetaka učenika-sportaša i shvatili koliko je to praktična i konkretna podrška za te mlade ljude.

To su mladi sportaši raznih profila koji imaju vrlo ispunjen dnevni raspored u kojem nakon škole i treninga ostaje malo vremena za ostale aktivnosti. Zbog čestih izostanaka i nedostatka vremena za učenje roditelji koji su htjeli da njihova djeca ne zapostave uspjeh u školi javljali su se nama za online instrukcije. Praktično im je to što ne gube vrijeme na vožnju kao kod instrukcija uživo, a još više raspoloživost velikog broja instruktora koji osiguravaju fleksibilnost i pouzdanost termina. Iskustva su bila redom pozitivna, najviše se radilo na periodičkim pripremama za testove tokom školske godine.

Raduje nas prilika da na ovaj način pomognemo i mladim nogometašima iz Sinja predvođenim gospodinom Milanom Buljanom koji je osigurao sponzorska sredstva za angažiranje instruktora koji će biti dostupni svima koji to žele i kad im zatreba. Podrška je stigla i od gradonačelnika Grada Sinja, gospodina Mira Bulja, kao i predsjednika NK Junak Sinj, gospodina Frane Boke koji su dali potporu provedbi ovog projekta.

Naglasio bih da uz takav pristup roditelji ne moraju plaćati instrukcije i brinuti se tko će im pomoći oko savladavanja gradiva iz svih prirodoslovnih predmeta te hrvatskog i engleskog jezika. Nadam se da će rezultat ove suradnje biti jedno lijepo i uspješno iskustvo ciljano da pomogne svim djevojčicama i dječacima koji uz velika odricanja zbog sportske karijere i ljubavi prema sportu ne stižu jednako kvalitetno pratiti i školske obaveze."


Reci što misliš!