Sport

Košarka, AdmiralBet ABA liga

Jusup: Sterilni smo, fali nam kreacije u igri

Jusup: Sterilni smo, fali nam kreacije u igri
Zvonko Kucelin/KK Zadar

Košarkaši Zadra u susretu su 4. kola regionalne ABA lige u Krešinom su domu doživjeli težak poraz od Budućnosti rezultatom 55-91 (20-29, 9-23, 10-19, 16-20).

Vladimir Mihailović s 15 poena i 3 asista bio je jedini s dvoznamenkastim učinkom u sastavu Zadra, dok je Rasheed Sulaimon sa 17 ubačaja predvodio Budućnost.

Zadrani niti u jednom trenutku susreta nisu bili ravnopravan suparnik, gosti su već do poluvremena stvorili 23 poena prednosti, da bi dvije minute prije isteka vremena imali i maksimalnih 38 razlike.

- Nema se što puno za reći, Budućnost je odigrala defanzivno vrhunski, po meni u ovom trenutku igraju najbolje u ABA ligi. Vidjeli smo da im nije lako dati poen. Mi smo neke šanse u prvom poluvremenu imali kroz rizike koje smo puštali, možda je čak i dobro bilo, međutim onda su nam zabijali iz prodora.

Kad smo puštali šuteve nismo smjeli to primati. Oni su bili motivirani 40 minuta, mi izgledamo loše, bez obzira što su jaki zabrinut sam. Sterilni smo, fali nam kreacije u igri, vidjet ćemo što će nam donijeti sljedeće utakmice. Moramo se boriti s ovim što imamo, kazao je nakon utakmice Danijel Jusup, trener Zadra.

- Bila je ovo treća utakmica u nizu u gostima, nismo imali vremena za pripremu, malo smo se pribojavali ali momci su odradili baš kako treba. Igrali smo dobru obranu, iz koje je dolazio napad. Imamo pobjednički karakter, to je najbitnije, želimo poremetiti drugima planove, ali ostajemo na zemlji i fokusirani smo, idemo korak po korak, zadovoljan je bio nakon pobjede Andrej Žakelj, trener Budućnosti VOLI.

Standings provided by Sofascore

Reci što misliš!