Sport

13.listopada

Bliži nam se "Biciklijada Zadar-Paklenica"

Bliži nam se
K. Š.

Povodom 75 godina od osnutka Nacionalnog parka Paklenica Biciklistički klub Zadar u nedjelju 13.10.2024. organizira biciklijadu Zadar-Paklenica. Start je zakazan u 10 sati ispred Trga pet bunara na poluotoku.

Pozivaju se svi zainteresirani za sudjelovanje na biciklijadi da se prijave do subote 12.10. do 12,00 sati u dućanu Bike shop Zadar (Stjepana Radića 28).

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, godište i broj mobitela. Za maloljetne potpisuje roditelj ili staratelj.

Za djecu do 16 godina starosti za nastup na biciklijadi obavezna je kaciga, a toplo se preporuča i svim ostalim sudionicima kako bi sanitetska pratnja imala što manje posla u slučaju padova.

Pokrovitelji biciklijade osigurati će topli obrok, te majice za sve sudionike koje će biti podijeljene na cilju ispred ulaza u NP Paklenica.

Planirano vrijeme trajanja biciklijade je tri sata, dakle od 10 do 13 sati. Predviđene stanke tijekom vožnje će biti u Crnom, Murvici, Zelenom hrastu i na Masleničkom mostu.

Prijevoz nazad do Zadra biti će organiziran u 15 sati sa mjesta cilja autobusom o trošku pokrovitelja biciklijade, dok će bicikle biti transportirane kamionom.

 


Reci što misliš!

 Izdvojeno