Sport

Fitness, SP Koper

Vanja Tokić u Kopru osvojila zlato u PRO Bikini i broncu u Open kategoriji

Vanja Tokić u Kopru osvojila zlato u PRO Bikini i broncu u Open kategoriji

Vanja Tokić, zadarska fitness kraljica osvojila je još jedno zlato i broncu na Svjetskom prvenstvu. Natjecanje se održalo u subotu, 5. listopada 2024. u Kopru (Slovenija) u organizaciji IBFF federacije čija je Vanja članica od 2019. godine.

Vanja je i ovaj put nastupila u svojoj kategoriji - PRO Bikini. Zlato je osvojila u svojoj kategoriji PRO Bikini iznad 40 godina, a broncu u Open kategoriji sa 20+ mlađim curama.

Vanji je ovo bilo četvrto natjecanje u ovoj godini, a od početka bavljenja ovim sportom 24. Podsjetimo, Vanja je do sada vlasnica 10 zlatnih medalja, 3 srebrne i 2 brončane, te je proglašena sportašicom godine.

“Kao i nakon svakog natjecanja jako teško je pronaći riječi, možda je samo jedna riječ dovoljna - neopisivo! Ponosna sam i zahvalna. Hvala mojom najbližima na podršci i svima vama koji me pratite i podržavate od prvih dana. Još jedna medalja za naš grad, za Hrvatsku, za rad i trud, za disciplinu i odricanje. Za sport.”- kaže Vanja.

Vanja je aktivna promotorica zdravog načina života, fitnessa i bodybuildinga. Trenerica je koja nesebično prenosi znanje i vještine na naše sugrađanke i sugrađane, te im poboljšava kvalitetu života približavajući dobrobiti sporta i vježbanja na svim aspektima života i svim dobnim skupinama. Na natjecanju su sudjelovale brojne zemlje iz svijeta i europe.

Vanja je još jednom dokazala da pripada vrhu.


Reci što misliš!