Sport

5. listopada

Peta etapa utrke CRO Race vozit će se u subotu

Peta etapa utrke CRO Race vozit će se u subotu
Željko Lukunić/PIXSELL

Peta etapa utrke vozit će se u subotu, 5. listopada od Ozlja do Karlovca u dužini od 167 kilometara.

Ovogodišnje izdanje utrke CRO Race, održava se od 1. do 6. listopada i obuhvatit će gotovo 1000 kilometara diljem Hrvatske. U utrci će sudjelovati 20 timova iz sve tri kategorije Svjetske biciklističke organizacije - UCI WorldTeams, UCI ProTeams i UCI Continental Teams. Gledatelji će utrku moći pratiti uživo na HRT i Eurosportu, a prenosit će se u 140 zemalja.

Tako, uz promociju biciklizma, utrka CRO Race pozicionira Hrvatsku kao atraktivnu turističku destinaciju, donoseći kadrove bogate hrvatske kulturne i prirodne baštine u domove gledatelja diljem svijeta.

Od prvog izdanja CRO Race podržavaju najviše državne institucije, a tako i ove godine Vlada Republike Hrvatske, Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica, Grad Zagreb te brojni drugi gradovi i županije koji su domaćini starta i cilja ili prolazni gradovi nekih od ovogodišnjih etapa.

Pored HEP-a kao jednog od glavnih sponzora u projekt su uključeni i drugi brojni sponzori i partneri: Valamar Riviera, Škoda, Carwiz, Keindl Sport, Alé, Essperto, Elite, Vinistra, Cetina, Bilić-Erić, Jadrolinija, Europlakat, Karcher, BKOOL, Kraš, Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski biciklistički savez, Zagrebački holding, MUP te medijski i produkcijski partneri Hrvatska radiotelevizija, Hanza media, Sportske novosti,
Amaury Sport Organisation, Croatel, NEP.


Reci što misliš!