Sport

#Biciklizam

Start 2. etape CRO Race biciklističke utrke u srijedu u Biogradu na Moru

Start 2. etape CRO Race biciklističke utrke u srijedu u Biogradu na Moru

Deveto izdanje utrke CRO Race počinje danas, 1. listopada i traje do 6. listopada, a vozi se kroz šest etapa. Startovi, odnosno ciljevi etapa, svima su već dobro poznate lokacije – pitoreskni gradovi i regije koji iščekuju domaće i strane natjecatelje i posjetitelje.

Sportski dio utrke i ove će godine biti na visokoj razni, s očekivanim nastupima nekoliko najboljih svjetskih timova iz UCI WorldTeams kategorije.

Značaj utrke u pozicioniranju turizma i gospodarstva Hrvatske, ali i u promoviranju njezine kulturno-povijesne baštine i prirodnih ljepota i ove su godine prepoznali Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica, Grad Zagreb, Hrvatska elektroprivreda, koji projekt prate i podržavaju od samog početka. Tu su i Ministarstvo unutarnjih poslova, Ravnateljstvo policije, Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski biciklistički savez te ostali brojni partneri i sponzori.

Start 2. etape CRO Race biciklističke utrke je u srijedu, 2. listopada u 14:05 sati u Biogradu na Moru.

Na prometnicama kojima se kreće utrka, u razdoblju od 13:30 do 17:30 sati bit će na snazi privremena regulacija prometa dijela javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije.

CRO Race nije samo biciklistička utrka; to je prilika da se pokaže ljepota naše obale i promovira biciklistički turizam u Hrvatskoj. Ovim događajem Biograd na Moru šalje svijetu sliku aktivnog, zdravog i prirodnog načina života, potičući sve da istraže njegove čari.

'Pridružite nam se u ovoj uzbudljivoj avanturi, podržite bicikliste i uživajte u svemu što Biograd na Moru nudi!'-poručuju iz TZ grada Biograda na Moru.

Brojni gledatelji međunarodnu biciklističku utrku će moći pratiti uživo i preko međunarodnih i nacionalnih izravnih televizijskih prijenosa. Tako će ljepote naše zemlje obići svijet, a dodatna vrijednost ovog događaja je što se odvija u posezoni i time pridonosi razvoju cjelogodišnjeg turiz­ma.


Reci što misliš!