Sport

Hrvanje, HK Zadar

Hrvački klub Zadar organizira Međunarodni trening kamp i Međunarodni turnir Zadar Open 2024.

Hrvački klub Zadar organizira Međunarodni trening kamp i Međunarodni turnir Zadar Open 2024.

Hrvački klub Zadar nastavlja s organizacijom svojih tradicionalnih sportskih aktivnosti, Međunarodnog trening kampa ZADAR 2024. i Međunarodnog turnira u hrvanju slobodnim i grčko-rimskim načinom za djevojčice, dječake, kadetkinje i kadete ZADAR OPEN 2024.

Međunarodni trening-kamp održati će se u sportskoj dvorani Ravnice u periodu od 1. do 5. srpnja a na njemu će sudjelovati svi hrvači i hrvačice natjecatelji HK Zadar, zatim hrvači i hrvačice iz Gospića, Splita, Šibenika, Ludbrega, Hrvatskog dragovoljca (Brezovica), Njemačke, Poljske i Češke.

Međunarodni hrvački turnir ZADAR OPEN 2024. biti će održan u subotu, 6. srpnja po prvi put na dvije nove lokacije. Kvalifikacije turnira biti će u sportskoj dvorani Krešimira Ćosića sa početkom u 10:00 sati dok će finalne borbe i zabavni program biti održani na trgu Petra Zoranića sa početkom u 20:30 sati.

Na natjecanju će sudjelovati preko dvije stotine djevočica i dječaka iz preko 20 hrvačkih klubova iz osam zemalja.

Kako smo već najavili na turniru osim hrvača nastupit će i ostali izvođači, klapa Feral pod vodstvom profesorice Ive Mustać Klarić a prilikom otvaranja turnira po prvi put biti će zapljen i olimpijski plamen.


Reci što misliš!