Sport

Karate

Čak 16 medalja za Karate klub Bibinje na 5. Split Karate Cupu

Čak 16 medalja za Karate klub Bibinje na 5. Split Karate Cupu

U Splitu je 2. lipnja 2024. godine održan međunarodni karate turnir, 5. Split Karate Cup, koji je privukao 474 natjecatelja iz 30 klubova iz tri države. Ovaj prestižni turnir okupio je brojne talentirane sportaše koji su pokazali izvanredne vještine i sportski duh.

Među natjecateljima, članovi Karate kluba Bibinje postigli su izvanredne rezultate, osvojivši ukupno 16 medalja: 5 zlatnih, 4 srebrne i 7 brončanih. Ovaj uspjeh potvrda je napornog rada, truda i predanosti članova kluba, kao i stručnosti trenera.

Trener Karate kluba Bibinje, Mladen Sorić  nije skrivao svoje zadovoljstvo rezultatima:

"Ponovno smo dokazali da se trud i predanost isplate. Naši natjecatelji pokazali su izvanrednu tehniku i borbenost na tatamiju, što je rezultiralo osvajanjem čak 16 medalja. Posebno bih istaknuo našu mlađu generaciju koja je pokazala nevjerojatnu zrelost i borbeni duh. Ovi rezultati motiviraju nas da nastavimo s napornim radom i još većim zalaganjem. Ponosan sam na sve naše natjecatelje i siguran sam da ćemo i u budućnosti nastaviti nizati uspjehe."

Natjecanje je proteklo u prijateljskom i sportskom duhu, a organizatori su se potrudili osigurati izvrsne uvjete za sve sudionike. Ovaj turnir još jednom je potvrdio status Splita kao centra vrhunskog karate sporta, a natjecatelji iz Karate kluba Bibinje dodatno su učvrstili svoj ugled.

Čestitamo svim natjecateljima na postignutim uspjesima i želimo im puno sreće i uspjeha u budućim natjecanjima.


Reci što misliš!