Sport

od 24. do 30. lipnja

Atletski kamp 1on1 po prvi put će se održati u Zadru

Atletski kamp 1on1 po prvi put će se održati u Zadru

Nova sportska priča u Zadru - Atletski kamp 1on1 po prvi put će se održati u vašem gradu. Nakon nekoliko uspješno odrađenih atletskih kampova u Makarskoj, Splitu i Mostaru, 1on1 tim dolazi na SC Višnjik od 24. do 30. lipnja 2024.

Kamp je namijenjen svoj djeci i mladim atletičarima (od 7 do 14 godina) – početnicima, ali i onim malo naprednijim. Osim atletičara, dobrodošli su i ostali sportaši, jer je naš program treninga koncipiran tako da mlade obučavamo za stjecanje osnovnih motoričkih znanja u svrhu poboljšanja tehnike trčanja, osnovnih kretnji i raznih skokova – što je nužno kao baza za svaki drugi sport, a ne samo za atletiku.

Voditelj kampa je trofejni atletski trener Bojan Marinović, bivši trener višestruke svjetske prvakinje i jedne od naših najboljih atletičarki svih vremena Blanke Vlašić (skok u vis, 208).

Trener Bojan planira cijeli program tijekom kampa, kojeg prilagođava polaznicima ovisno o dobnoj skupini, razini pripremljenosti, te ovisno o željama i potrebama za određenu atletsku disciplinu/sport. Uz njega je i atletičarka Magdalena Lacić, koja polaznicima pokazuje sve vježbe, što je iznimno važno jer mladi jako brzo uče gledajući sve, pa tako i izvođenje pravilnih pokreta.

Naše ime govori puno o nama - 1 on 1 ili jedan na jedan, ono je što nas čini drugačijima. Individualni pristup i rad u malim grupama kako bi se mogli posvetiti svakom djetetu što je bolje moguće, a time zadržati kvalitetu i efikasnost treninga.

Treninzi će se održavati jednom do dva puta dnevno, a planiramo ukupno 10 različitih treninga tijekom sedam dana. Postoji opcija i trodnevnog kampa od 28. do 30. lipnja (4 treninga) za one koji nisu u mogućnosti za prijavu svih sedam dana.

Ovo je sjajna prilika roditeljima, trenerima i djeci za učenje od vrhunskog atletskog stručnjaka. Prijave traju još nekoliko dana, a moguće su putem email adrese atletica1on1@gmail.com ili pozivom na broj 095 902 2380.


Reci što misliš!