Sport

Košarka, NBA liga Play-off

Knicksi poveli s 2-0 protiv Pacersa u konferencijskom polufinalu

Knicksi poveli s 2-0 protiv Pacersa u konferencijskom polufinalu
USA Today Sports/SIPA USA

Košarkaši New York Knicksa pobijedili su na svom parketu Indiana Pacerse 130-121 u drugoj utakmici polufinalne serije Istočne konferencije, te poveli s 2-0 u seriji na četiri pobjede.

Jalen Brunson vratio se nakon ozljede u prvom poluvremenu i potaknuo povratak Knicksa., koji su vodili 24-17 kada je Brunson izašao, ali su u drugo poluvrijeme ušli s gubitkom od 73-63.

Brunson je izazvao ovacije rasprodane publike u Madison Square Gardenu nakon što je izveo Knickse na zagrijavanje prije treće četvrtine. Odigrao je 24 minute drugog poluvremena i postigao 29 poena, četiri asistencije, dvije ukradene lopte i jedan skok.

OG Anunoby je zabio 28 koševa prije nego što je napustio teren u trećoj četvrtini zbog ozljede lijeve tetive. Knicksi već igraju bez Mitchella Robinsona, koji će izostati najmanje šest tjedana nakon pogoršanja ozljede lijevog gležnja u prvoj utakmici, i Juliusa Randlea, koji je izvan sezone zbog ozljede desnog ramena zadobijene u siječnju.

Donte DiVincenzo također je imao 28 poena, dok su Josh Hart (19 poena, 15 skokova) i Isaiah Hartenstein (14 poena, 12 skokova) upisali double-double za Knickse.

Tyrese Haliburton imao je 34 poena i devet asistencija za Pacerse, dok je Obi Toppin zabio 20 poena. Andrew Nembhard je ubacio 15 koševa, Pascal Siakam je dodao 14 poena i devet skokova, a T.J. McConnell je imao double-double (10 poena, 12 asistencija) s klupe.

Treća utakmica na rasporedu je u petak navečer u Indianapolisu.


Reci što misliš!