Sport

Košarka, FavBet Premijer liga

Jusup: Sveli smo Šibenku na mali broj poena, to je odlučilo utakmicu

Jusup: Sveli smo Šibenku na mali broj poena, to je odlučilo utakmicu
Ivana Ivanović/PIXSELL

Košarkaši Zadra svojim su navijačima čestitali uskrsne blagdane pobjedom kod Šibenke u 27. kolu FAVBET Premijer lige, rezultatom 65:83 (14:19, 13:18, 16:23, 22:23).

Evo prvih dojmova trenera Danijela Jusupa i igrača Zadra, Lovre Mazalina.

- Znali smo da ne smijemo dovesti utakmicu u egal u završnici jer publika je njima šesti igrač. Bili smo koncentrirani, tražili smo igrače u najboljoj poziciji ali mislim da je obrana presudila. Mi smo njih sveli na mali broj poena, to je odlučilo. Malo su nas ozljede izbacile iz forme, ali to je posljedica ritma o kojem treba razmisliti, moramo gurati dalje, kazao je nakon utakmice, Danijel Jusup, trener Zadra. 

- Htio bih čestitati svojoj momčadi i trenerima. Mislim da smo dobro, čvrsto i energično ušli u utakmicu, kako bismo trebali svaku, držali se svih pravila koja smo odredili prije početka i kontrolirali ritam. Bila je odlična atmosfera, pred punom dvoranom. Umorni smo ali ne damo se, čuvamo se koliko možemo, regeneriramo se u slobodno vrijeme, znamo kakav je ritam. Imamo odličan rezultat ove sezone i moramo tako nastaviti, rekao je Lovro Mazalin.

Standings provided by Sofascore

Reci što misliš!