Sport

IBFF Universe Italia

Vanja Tokić osvojila još jedno zlato: Sretna sam kao da sam prvi puta osvojila prvo mjesto

Vanja Tokić osvojila još jedno zlato: Sretna sam kao da sam prvi puta osvojila prvo mjesto
Press

Sjajne vijesti stižu iz Taranta u Italiji! Vanja Tokić ponovno se okitila zlatom u kategoriji PRO BIKINI na IBFF Universe natjecanju u ovom gradu na jugu Italije.

Sjajan je to uspjeh naše fitness kraljice nakon što je prošlog vikenda u Budimpešti obranila naslov europske PRO prvakinje.

- Kao i uvijek sretna sam kao da sam prvi puta osvojila prvo mjesto, medalju i pobjednički pehar! Dalek je put bio do Taranta, putovali smo više od 30 sati, isto toliko nismo spavali, a natjecanje se danas održalo na otvorenom uz visoku temperaturu zraka i jako teške uvijete. Al sa zlatom oko vrata i pobjedničkim peharom vrlo brzo zaboraviš sve muke, to je sada iza nas, rekla je Vanja.Ovo natjecanje, čak drugo u dva tjedna u ovome gradu, bilo je izuzetno posjećeno, a uz ostale zemlje bilo je natjecatelja i iz Južne Afrike.

Nakon kraćeg odmora Vanju čekaju pripreme za još jedno natjecanje- Balkansko prvenstvo u body buildingu koje će se u organizaciji IBFF, najpoznatije svjetske federacije  u ovom sportu,održati 17.6. u Konjicu u BIH.


Reci što misliš!