Sport

Sportski kutak

Uspjeh malih rukometaša RK Paga na turniru u Kninu

Uspjeh malih rukometaša RK Paga na turniru u Kninu
PK Pag

Na turniru u Kninu, održanom 21. svibnja, Rukometni klub Pag branio je boje zadarske županije uz Biograd i Benkovac i osvojio srebro, 4. mjesto i medalje za najboljeg igrača i igračicu turnira.

21. svibnja 2023. godine u organizaciji Rukometnog kluba Knin održan je turnir u mini rukometu u suradnji sa Rukometnim savezom Šibensko-kninske županije.

Na turniru je sudjelovalo 18 natjecateljskih ekipa u 3. natjecateljske kategorije.

Igralo se u kategorijama 2012. godište i mlađi., 2013. godište, i mlađi i djevojčice 2013. godište i mlađe, a natjecanje se održalo u dvorani SD Lovre Montija u Kninu.

 

Rukometni klub Pag predvođen trenericom Nikolinom Prtorić nastupio je s dvije natjecateljske ekipe u kategorijama 2012. godište i 2013. godište.

Rukometašice i rukometaši Rukometnog kluba Pag pokazali su srčanu borbu i završili su turnir sa srebrom i najboljim igračem i najboljom igračicom turnira u kategoriji 2012. godište te s 4. mjestom u kategoriji 2013. godište.

 

Moramo naglasiti da su obje ekipe u svakoj utakmici, a sve zajedno su odigrali njih 11, pokazale borbenost i srčanost i ostavili na terenu u sportskom smislu krv i znoj na terenu. Trenerica i cijela uprava jako je ponosna na naše male rukometaše koji su marljivo trenirali cijelu godinu i na kraju sezone pokazali svoj rad i znanje. Također, rukometaši u 2012. godištu svoje su rukometno putovanje u mini rukometu završili medaljom zbog čega smo izuzetno ponosni jer dogodine ih čeka novo putovanje u odraslom rukometu.

Moramo naglasiti da treniramo tek drugu godinu u kategorijama mini i super mini rukometa, te da smo već počeli donositi odlične plasmane, a sada i prvu medalju i to srebrnu. Ponosni smo na sve naše male natjecatelje koji su pokazali pravi sportski duh i natjecateljski karakter, a opet služili kao primjer fer-sportske igre, na što smo osobito ponosni. Ovim putem zahvaljujemo se našem generalnom pokrovitelju Dechatlon Zadar što nas vjerno prati i pomaže u radu kluba kao i našem Antonio toursu koji nas vozi i strpljivo čeka, a i navija za naše male sportaše, poručuju iz Kluba.


Reci što misliš!