Sport

26. i 27. svibnja

Uskoro otvoreni kup otoka Pašmana u podvodnom ribolovu

Uskoro otvoreni kup otoka Pašmana u podvodnom ribolovu
Submania/Slobodna Dalmacija

KŠRM SUBMANIA i ŠRD RAČINA Ždrelac uz potporu Turističke zajednice općine Pašman organiziraju pojedinačni Otvoreni kup otoka Pašmana u podvodnom ribolovu i ribarsku feštu. Cijeli program odvijati će se kroz dva dana od 26. do 27. svibnja 2023. godine u Ždrelcu.

U petak, 26. svibnja od 19:00 sati odvijat će se registracija natjecatelja u Ždrelcu, caffe bar FERAL, uz to će biti i prigodna zakuska, a u uvali Polača odvijat će se cjelokupni program predviđen za 27. svibnja od polaska natjecatelja prema zoni do večernjeg koncerta.

 

3e61fdcb82cbadd1125eff6dfc5499d3.jpg?v=2

Organizirana je i radionica za djecu na kojoj će moći naučiti nešto novo i kreativno o podvodnom svijetu, dok će ljubitelji kulinarskih delicija moći kušati svježe ulovljenu ribu uživo pripremljenu pod budnim okom poznatog šefa kuhinje Tomislava Karamarka i njegovog tima, a ljubitelji vinske kapljice uživati će u predstavljanju vina.


Poseban doživljaj bit će Maguro Kaitai Show tijekom kojeg će tunu pripremiti poznati majstor japanske kuhinje Nabuhito Okado.

Imat ćete priliku vidjeti kako se pravilno reže i priprema svježa tuna i ostala riba te naučiti nešto više o japanskoj kuhinji.


I na kraju, za zabavu i druženje uz svima nam poznate stihove pjesama kao što su "Gori more", "Kako cu volit do ludo more", "Dobro mi došla ljubavi" i ostale, pobrinut će se GIULIANO i DIKTATORI. 


Kotizacija za natjecanje iznosi 20 eura po natjecatelju.

Natjecanje traje 5 uzastopnih sati.


Reci što misliš!