Sport

klub u financijskim problemima

Dukić se sastao s predstavnicima KK Zadar, dao im svoju podršku

Dukić se sastao s predstavnicima KK Zadar, dao im svoju podršku
Grad Zadar

Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima održao je danas sastanak s predstavnicima KK Zadar - direktorom Davidom Gunjevićem te predsjednikom NO Dinom Martinovićem i zamjenikom Dariom Kljajićem. Jjedina tema bila je financijsko stanje u klubu.

Na sastanku na kojem se razgovaralo o traženju zajedničkog rješenja kojim bi se stabiliziralo financijsko poslovanje Kluba, gradonačelnik je izrazio podršku novom Nadzornom odboru i stao iza KK Zadra u pronalasku načina da se premosti vrijeme neizvjesnosti do stabilizacije stanja gradskog proračuna. Izrazio je zabrinutost zbog do sada najkritičnijeg financijskog stanja u Klubu, a posebice uzevši u obzir blokadu gradskog proračuna i ograničene mogućnosti privremenog financiranja u kojima nije moguće proračunskim sredstvima pružiti financijsku potporu. 

Članovi NO KK Zadar informirali su gradonačelnika o upućenom pozivu za sastanak sa vijećnicima koji bi se trebao održati u srijedu 08. veljače 2023. godine. Na sastanku će vijećnicima prezentirati trenutnu financijsku situaciju i probleme sa kojima se klub suočava, prijedloge buduće vizije i poslovne strategije kluba, te održivog poslovnog modela funkcioniranja kluba u narednih 5 godina, priopćili su iz Ureda gradonačelnika. 


Reci što misliš!