Sport

anketa u zadru

Ulaganje u sportske sadržaje uvijek se isplati

Ulaganje u sportske sadržaje uvijek se isplati
Sc Visnjik

Kroz Športski centar Višnjik Zadrani su dobili jedan veliki dnevni boravak. 4 000 Zadrana dnevno prođe tim centrom, a čak 165 klubova prakticira tamo svoje sportske aktivnosti.

Kako je najavio direktor ŠS Višnjik Denis Karlović, vrlo brzo krenut će se u sanaciju nekih dijelova. Na proljeće će se 8 godina stari malonogometni tereni obnoviti, u lipnju slijedi remont bazena, piše Radio Zadar.

- Četiri malonogometna terena se cijeli dan koriste, ovo je osma godina. Oni će biti u sljedeća dva mjeseca sanirani. Umjetna trava, ono što nije dobro, ćemo zamijeniti, ono što možemo servisirati, ćemo servisirati, kazao je Karlović za Radio Zadar.

Osvrnuo se i na stanje bazena. 

- Temeljni remont bazena će biti u šestom mjesecu. Tad ćemo sanirtati krov. Na proljeće svi korisnici moraju i bit će zadovoljni, obećao je. 

Zadrani se slažu kako u Višnjik treba ulagati. 

- Vjerujem da bi trebalo ulagati jer je ljudima potreban prostor za rekreaciju, i to je u današnje doba jako bitno; U nešto pametno uvik valja ulagati. Višnjik nije gotov, dolazi otvoreni bazen; Mislim da bi trebalo malo promijeniti sprave, malo da se renovira, kazali su za Radio Zadar građani. 

- Treba se ulagati u sportske dvorane, ali ne samo u Zadar nego i u okolnim mjestima, smatra naša slušateljica. Neka od njih nemaju osnovne stvari, jednu dvoranu nemaju, koju bi trebala imati djeca, osnovnoškolci. Znači ne samo u Zadar, nego i u sva mjesta koja gravitiraju prema Zadru, kazala je jutros u programu jedna slušateljica. 


Reci što misliš!