Sport

Nogomet, SP 2022 Katar

Vlašićeva ozljeda nije opasna, sutra će trenirati

Vlašićeva ozljeda nije opasna, sutra će trenirati
Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening u svojoj katarskoj bazi Al Ersal 3, nakon što je u srijedu remizirala protiv Maroka u suretu 1. kola skupine F Svjetskog prvenstva.

Igrači koji su započeli susret protiv Maroka, trenirali su odvojeno u regeneracijskom programu, dok je ostatak momčadi imao puni trening.

Luka Modrić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić i Dominik Livaković su nizali krugove oko terena, dok je dio igrača bio u teretani. Za to vrijeme Dalićevi pomoćnici Vedran Ćorluka, Mario Mandžukić i Ivica Olić su radili s ostatkom momčadi pod budnim izbornikovim okom.

Najvažnija je vijest kako Nikola Vlašić, koji je zbog ozljede izašao na poluvremenu, nije teže stradao.

"Vlašić je napravio pregled, nije ništa opasno. Vidjet ćemo tijekom dana, ako će sve biti ok, sutra bi se trebao priključiti treninzima," kazao je izbornik Zlatko Dalić.

Nakon utakmice vidjeli smo i led na koljenu Marcela Brozovića, međutim prema vijestima koje stižu iz hrvatskog tabora ne radi se o ozbiljnijim problemima.

Hrvatsku do utakmice s Kanadom očekuju još dva treninga nakon kojih će Dalić odlučiti o sastavu.

"Što se tiče promjena u sastavu, nemam nekih razmišljanja, prvo ćemo analizirati Kanadu, a onda donijeti odluku oko sastava," poručio je izbornik.


Reci što misliš!