Sport

u školskoj dvorani

U Pagu počinje univerzalna škola rukometa i odbojke

U Pagu počinje univerzalna škola rukometa i odbojke

Za danas je zakazan početak treninga i rada Univerzalne škole rukometa i odbojke Rukometnog kluba Pag.

Rad Univerzalne škole rukometa i odbojke Rukometnog kluba Pag počinje danas, u utorak, 20. rujna 2022. godine prema sljedećem rasporedu:

UTORAK:

15:00 – 16:30 RUKOMET grupa A
16:30 – 18:00 RUKOMET grupa B
18:00 – 19:30 ODBOJKA grupa A
19:30 – 21:00 ODBOJKA grupa B
21:00 – 22:00 ODBOJKA Fortuna – rekreacija (kreće od 20. rujna 2022. godine)

PETAK:

15:00 – 16:30 ODBOJKA grupa A
16:30 – 18:00 ODBOJKA grupa B
18:00 – 19:30 RUKOMET grupa A
19:30 – 21:00 RUKOMET grupa B
21:00 – 22:00 RUKOMET RK Pag – rekreacija (kreće od listopada, 2022. godine)

VAŽNO ZA SVE POLAZNIKE I NOVO UPISANE:

U terminu grupe A ODBOJKA neka dođu učenici 4.,5. i 6. razreda osnovnih škola (polaznici prošle sezone i novo prijavljeni)
U terminu grupe B ODBOJKA neka dođu učenici 7. i 8. razreda osnovnih škola, te učenici srednjih škola (polaznici prošle sezone i novo prijavljeni)
U terminu grupe A RUKOMET neka dođu svi polaznici grupe A od prošle sezone i svi novo prijavljeni članovi rukometne sekcije (djeca)
U terminu grupe B RUKOMET neka dođu svi polaznici grupe B od prošle sezone (djeca)

Nakon prvih odrađenih satova glavni treneri će odraditi procjenu i eventualni prerasporede djece sukladno motoričkim sposobnostima prijavljenih polaznika o čemu će te biti naknadno obaviješteni.

Upisi u programe se zatvaraju na dan 20. rujna 2022. godine s prvim satom rukometa ili odbojke. Dijete možete upisati online putem obrasca ili ga dovedite na prvi sat u utorak, 20. rujna 2022. godine. Polaznici koji su pohađali program od prošle sezone ne moraju se ponovno prijaviti već samo doći u svoj termin. Moramo napomenuti da kompletan program nije rekreativnog karaktera, već profesionalnog s ciljem razvoja sporta i klupske igre na području otoka Paga.

U programu su uključeni profesionalni, licencirani treneri; za rukomet Nikolina Prtorić i za odbojku Anamarija Negulić i Antonijo Pavić, pomoćni treneri; za rukomet Anđele Paladina, te za odbojku pomoćna trenerica Marina Čemeljić i tajnica kluba Fortuna Majda Reč.

U program izobrazbe sukladno kurikulumu Univerzalne škole rukometa i odbojke Rukometnog kluba Pag uključeni su i razni predavači iz sportskih klubova koji će jednom mjesečno održavati predavanja za roditelje ( kineziolozi, športska medicina, športski psiholozi, nutricionisti i sl.). Cilj nam je stvoriti zdravu sredinu s kompletnim programom razvoja djece u sportu, te omogućiti djeci, kao i roditeljima kvalitetnu edukaciju i kompletnu brigu oko razvoja djeteta i njegovog zdravlja.

Mjesečna cijena Programa Škole rukometa i odbojke je:

RUKOMET (djeca) – 180,00 kuna po polazniku ili 120,00 kuna po polazniku ako su dvoje ili više djece iz iste obitelji (braća, sestre) – cijena uključuje 2 treninga tjedno, sve radionice za roditelje i djecu, majicu kluba, prijevoz na takmičenja i obroke, klupsku iskaznicu i 10% popusta u Decathlon prodavaonici Zadar uz predočenje klupske iskaznice. Ako obitelj ima dvoje i više djece u klubu program rekreacije (rukomet i odbojka) za roditelje je besplatan.
ODBOJKA (djeca) – 180,00 kuna po polazniku ili 120,00 kuna po polazniku ako su dvoje ili više djece iz iste obitelji (braća, sestre) – cijena uključuje 2 treninga tjedno, sve radionice za roditelje i djecu, majicu kluba, prijevoz na takmičenja i obroke, klupsku iskaznicu i 10% popusta u Decathlon prodavaonici Zadar uz predočenje klupske iskaznice. Ako obitelj ima dvoje i više djece u klubu program rekreacije (rukomet i odbojka) za roditelje je besplatan.
RUKOMET (stariji) – 100,00 kuna po polazniku – cijena uključuje 1 trening tjedno, sve radionice, majicu kluba, klupsku iskaznicu i 10% popusta u Decathlon prodavaonici Zadar uz predočenje klupske iskaznice. Ako obitelj ima dvoje i više djece u klubu program rekreacije (rukomet i odbojka) za roditelje je besplatan.
ODBOJKA (stariji) – 100,00 kuna po polazniku – cijena uključuje 1 trening tjedno, sve radionice, majicu kluba, klupsku iskaznicu i 10% popusta u svim Decathlon prodavaonicama u RH uz predočenje klupske iskaznice. Ako obitelj ima dvoje i više djece u klubu program rekreacije (rukomet i odbojka) za roditelje je besplatan.

PLAĆANJE: Sustav plaćanja se izvodi preko aplikacije SOM Sport (virmanski na račun kluba). Račune roditelji zaprimaju putem e-mail adrese, a plaćanje se vrši retroaktivno za protekli mjesec.

Svi treninzi su zatvorenog tipa, bez roditelja kako bi se mogla postići maksimalna koncentracija i pažnja polaznika.

Program se održava redovno sukladno rasporedu u prostoru Školske sportske dvorane u Pagu – ponijeti čiste tenisice, vodu, rezervnu majicu i ručnik.

Za više informacija slobodno nam se obratite na rukometniklubpag@gmail.com ili predsjedniku kluba Juri Orliću na 099 7896 117. Sve informacije pratite na službenim web stranicama kluba http://www.rk-pag.hr.


Reci što misliš!