Sport

#komentar

Kustić: Modrić je ostvario povijesno dostignuće

Kustić: Modrić je ostvario povijesno dostignuće
Zlatko Premuš

Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, uputio je čestitku kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću koji je s madridskim Realom osvojio novu titulu pobjednika Lige prvaka.

Real je pobjedom od 1-0 protiv Liverpoola osvojio 14. naslov prvaka Europe i time dodatno učvrstio uvjerljivo vodstvo na vječnoj ljestvici kao najtrofejniji europski klub. Pritom je Luka Modrić ponovno kao starter sudjelovao u velikom trijumfu Reala i tako po peti puta podigao pehar namijenjen pobjedniku Lige prvaka.

Modriću je čestitku uputio i predsjednik HNS-a Marijan Kustić koji je u Parizu pratio finalni susret.

"Čestitke Realu, a posebno našem Luki na novom nevjerojatnom uspjehu i sezoni iz snova. Osvojiti jednom Ligu prvaka je iznimno ostvarenje koje mnogi veliki nogometaši nisu dosegnuli. Učiniti to pet puta, to je povijesno dostignuće i potvrda da je ovaj Real jedna od najvećih momčadi u povijesti. Možemo samo biti ponosni što je kapetan naše reprezentacije jedan od ključnih igrača u takvoj momčadi. Luka je, očito, briljantan i nevjerojatan nogometaš, ali on je i čudesan lider, njegov pobjednički i neslomljivi karakter zarazan je za cijelu momčad i zato traje tako dugo na najvišoj razini. Čak i u klubu poput Reala, on je jedan od najvećih ikada, a već od prije nije sporno da je najbolji hrvatski nogometaš u povijesti. Svaka čast kapetane“, rekao je predsjednik Kustić.


Reci što misliš!