Sport

Nogomet, 3. HNL Jug

Nogometaši Zadra ponovo pali u dolini Neretve

Nogometaši Zadra ponovo pali u dolini Neretve
Nenad Opačić

Zadar je u 32. kolu 3. HNL jug poražen od Neretve u Metkoviću rezultatom 1-0. Ekipa iz Metkovića je do pobjedničkog pogotka došla u 59. minuti preko Ankovića.

Zadrani su imali nekoliko dobrih šansi koje nisu uspjeli realizirati, a na kraju susreta nakon što je Rodin igrao rukom u šesnaestercu, Zadrani nisu uspjeli realizirati kazneni udarac preko Buljata koji pogađa vratnicu.

Zadar se trenutno nalazi na četvrtom mjestu 3. HNL jug s 53 boda, šest bodova manje od vodećeg Jadrana. Nakon niza od 19 utakmica bez poraza ni prvo mjesto nije bilo daleko, ali dva izleta u dolinu Neretve su presudila. Prije dva tjedna poraženi su u Pločama te danas u Metkoviću.

Želimir Terkeš, trener Zadra:

-  Ovo je bila prava prvenstvena i borbena utakmica. Nažalost mi smo imali jedan trenutak dekoncentracije gdje smo primili gol. Imali smo nekoliko dobrih prilika koje nismo uspjeli realizirati. Također smo imali priliku doći do boda, ali nismo realizirati penal. Neretva je zasluženo pobijedila i čestitam im na dobroj utakmici. Mi idemo dalje, ostale su nam još dvije utakmice do kraja sezone, znamo što moramo učiniti, okrećemo se susretu s Kamenom koji nas čeka u sljedećem kolu.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Reci što misliš!