Sport

u organizaciji STK Jadera

U Zadru održan regionalni turnir za mlade stolnotenisače

U Zadru održan regionalni turnir za mlade stolnotenisače
STK Jadera

STK Jadera je organizirala u subotu stolnoteniski regionalni kvalifikacijski turnir u dvorani za stolni tenis (bivši Bagat). Na turniru je sudjelovalo pet klubova od Zadra do Dubrovnika.

Natjecatelji su ili podjeljeni u kategorije mlađi kadeti, mlađi juniori te mlađe juniorke.

Zbog  COVIDA-19 znatan broj klubova je bio spriječen u dolasku i nastupanju na turniru.

U kategoriji mlađi kadeti prvo mjesto osvojio je Luka Milošević (STK Jadera Zadar),  drugo Luka Kulaš (STK Libertas Dubrovnik), a treće je mjesto osvojio Šime Klarić (STK Šibenik).

U kategoriji mlađi juniori prvo mjesto osvojio je Lovre Kaleb (STK Split Split), drugo  Boris Zoltner (STK Split Split), dok je treće osvojio Marko Mlinar (STK Split Split).

U kategoriji mlađih juniorke prvo mjesto osvojila je Franka Miškić (STK Šibenik Šibenik), drugo Lara Franjić (STK Split Split), a treće Ana Marija Babić (STK Split Split).

Na turniru najuspješniji klub sa najviše osvojenih medalja je STK Split koji osvojio pet medalja u dvije kategorije juniora i juniorki,zatim STK Šibenik sa osvojene dvije medalje.

Luka Milošević osvojio je prvo mjesto za mlađe kadete i četvrto za mlađe juniore i time se istaknuo kao jedan od perspektivnih igrača turnira. 

STK Jadera nije igrala u punom sastavu zbog COVIDa -19.


Reci što misliš!