Sport

#nogomet

Marco Fossati ponovno u Hajduku

Marco Fossati ponovno u Hajduku
Nel Pavletić/PIXSELL

Splitski Hajduk postigao je dogovor s 28-godišnjim talijanskim veznim igračem Marcom Fossatijem koji je danas na Poljudu potpisao trogodišnji ugovor s "Bijelima". Fossati stiže iz drugoligaša Monze bez odštete, objavio je u utorak Hajduk na svom internetskom portalu.

Fossati je prošlu polusezonu igrao za Hajduk nakon što je stigao na posudbu iz Monze. Ukupno je za "Bijele" u drugom dijelu prošle sezone upisao 15 službenih nastupa. 

"Fossati se u prošloj sezoni dokazao kao dodana vrijednost našoj momčadi te vjerujemo da će i sada podignuti kvalitetu ekipe. Imao je ponude i drugih klubova u ljetnom prijelaznom roku, ali sve ih je odbio te pokazao kako je Hajduk njegov prioritet", istaknuo je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius. 

"Moja želja od prvog dana nakon završetka prošle sezone bio je povratak u Hajduk. Tu se dobro osjećam i zaista sam sretan. Dobio sam brojne poruke navijača u proteklom razdoblju. Ovo je prvi puta u mojoj karijeri da sam dobio toliku podršku navijača te mi to je dalo još veći poticaj da se vratim. Momčad je vrlo dobra i mislim da možemo ostvariti zacrtane ciljeve", kazao je Fossati.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Reci što misliš!