Sport

#nogomet

Igor Banović: Još nismo sve riješili, ali ako povedemo, bit ćemo nadomak finala

Igor Banović: Još nismo sve riješili, ali ako povedemo, bit ćemo nadomak finala
Nenad Opačić

Zadar je iz Metkovića donio vrijednu pobjedu 4:1 iz prvog dvoboja. Sutra je na redu uzvrat u kojem ONK Metković stiže na Stanove. Utakmica se igra u 18 sati.

Nismo puno znali o ekipi Metkovića osim prikupljenih osnovnih informacija. Početak utakmice bio je tvrd s ispitivanjem snaga, ali onda smo nametnuli svoju igru i usmjerili utakmicu na našu stranu – kaže Igor Banović o prvoj utakmici i sutrašnjem protivniku.

U sportu se nikad ne zna, imamo veliku prednost, ne smijemo u utakmicu ući kao da smo sve riješili. Vjerujem da bismo s prvim positignutim pogotkom bili na pravom putu do finala – vjeruje zadarski veznjak Banović.

Na pitanje od kojeg igrača Metkovića prijeti najveća opasnost, Banović je odmah istaknuo brzonogog desnog krilnog igrača Duju Medaka. Također, Dragan Brečić je pokazao nogometno znanje, a dobar dojam je ostavio i kapetan Plećaš i od njih trojice nam prijeti najveća opasnost  – ističe Banović.

Ukoliko Zadar uspješno preskoči metkovsku momčad s desne strane obale Neretve, u finalu kvalifikacija za popunu 3.HNL-jug bi im se trebao suprostaviti GOŠK Kaštela koji je, identičnim rezultatom kao i Zadar, u Kninu svladao Dinaru. Uzvratni dvoboj drugog polufinala također se igra sutra u 18 sati. Prva finalna utakmica na rasporedu je u nedjelju u 18 sati,a domaćin tog dvoboja bit će pobjednik susreta ONK Metković/Zadar.

Sutra će biti dopušten ulaz gledateljima u ograničenom broju do najviše 100 ljudi. Dvoboj će se moći gledati putem streama na facebook stranici HNK Zadar.


Reci što misliš!