Sport

čestitke svima!

Tko su najbolji zadarski sportaši u protekloj godini?

Tko su najbolji zadarski sportaši u protekloj godini?

Prema glasovima 22 medijskih djelatnika šahist Saša Martinović najbolji je sportaš, a atletičarka Veronika Šokota najbolja sportašica Zadarske županije za 2020. godinu. Rezultati su to 27. akcije u kojoj Zadarski list nagrađuje najbolje pojedince i sportske kolektive u protekloj godini.

Posada Jedriličarskog kluba Sv. Krševan Šime Fantela i Mihovil Fantela je najbolja momčad, a najbolja ekipa također je iz jedrenja.

Riječ je o posadi Enia Ninčević/Mihaela de Micheli Vitturi, koje su članice Uskoka. Benkovačka atletičarka Matea Čerina već četvrtu godinu zaredom najveća je sportska nada Zadarske županije, a Trofej Zadarski, koji dodjeljujemo za sportaše s invaliditetom, kao i 2019. godine, pripao je atletičaru Vladimiru Gašparu.

Nagrada za životno djelo Mile Filipi postumno je dodijeljena Miodragu Paunoviću Mišku, sjajnom nogometašu, dugogodišnjem treneru i nogometnom djelatniku.

Glas Zadra, priznanje čitatelja koji su preko kupona slali glasove za jednog od nominiranih kandidata, računajući sve kategorije, pripalo je Sari Ivandić, mladoj nogometašici Donata.

Rezultati su to 27. akcije u kojoj Zadarski list nagrađuje najbolje pojedince i sportske kolektive u protekloj godini.


Reci što misliš!