Sport

nogomet, 2. žnl

Uvjerljiva pobjeda Sv. Mihovila u prvoj domaćoj utakmici

Uvjerljiva pobjeda Sv. Mihovila u prvoj domaćoj utakmici
NŠK Sv. Mihovil

Odlična igra i uvjerljiva pobjeda! Rezime je to prvog ovosezonskog nastupa nogometaša Svetog Mihovila pred domaćim navijačima. Otočani su u 2. kolu Druge županijske nogometne lige na sutomiškoj Foši svladali Zrmanju iz Obrovca rezultatom 5-0.

Od samog početka domaćini su zagospodarili terenom i pogotkom Roka Dešpoje vrlo brzo došli do vodstva. Nakon toga, promašili su nekoliko vrlo izglednih prilika da bi pogotkom Karla Kurtina na samom kraju prvog poluvremena riješili pitanje pobjednika.

U drugom poluvremenu igrači Sv. Mihovila rutinirano su kontrolirali utakmicu te pogotcima Markija Gobina, Larija Longina i Frane Vidova stigli do uvjerljive pobjede, koja je mogla biti još izraženija da su napadači otočne momčadi bili koncentriraniji u završnici.

– Najvažnije je da smo upisali tri boda, ali jednako tako moram iskazati zadovoljstvo igrom koju smo prikazali. U idućim utakmicama trebamo još poraditi na realizaciji, jer još uvijek imamo dosta neiskorištenih prilika. Sve u svemu, vidljiv je napredak u našoj igri i jedva čekamo iduću utakmicu, poručio je jedan od strijelaca Marki Gobin.

U idućem kolu nogometaši Sv. Mihovila gostuju u Zadru kod ekipe Abecede.


Reci što misliš!