Sport

vaterpolo

Zemun na Višnjiku porazio VK Zadar 1952

Zemun na Višnjiku porazio VK Zadar 1952
Dino Stanin/PIXSELL

Četrnaesto kolo Triglav A2 regionalne lige donijelo je poraz VK Zadar 1952. Na Višnjiku ih je rezultatom 13:16 porazio Zemun. Dva kola ostala su do kraja, Zadrane još očekuju dvoboji s Galebom i Triglavom.

„Šteta, istina bila je zanimljiva utakmica do samog kraja. Borili smo se ali mislim da smo uz malo više koncentracije i pameti ovo trebali dobiti. Ovo nam je još jedna škola za dalje. Nažalost, dobro treniramo i radimo, ali neće baš da nas nagradi” – ističe najbolji Zadranin sinoć Roko Jurišić.

Svakako uz njegovu igru vrijedi spomenuti i onu mladog Matea Škare koji je pridodao 3 pogotka uz nekoliko vrlo atraktivnih i smionih poteza.

Stigli ste u nekoliko navrata i do samo jednog pogotka zaostatka.

„Ja sam bio uvjeren da ćemo utakmicu okrenuti u svoju korist ali eto nismo uspjeli. Brže je radilo srce nego glava a sportu to baš nije dobro. Zemun se pokazao kao dobra momčad a to smo i znali. Prvi su u ovom donjem domu, iskusna ekipa, iskoristili su našu brzopletost u ključnim trenucima”.

Galeb i Triglav još do kraja sezone vas očekuju.

„Želimo slaviti u obje utakmice. Bit će teško protiv Galeba koji nas je već dobio dva puta. Nezgodni su ali pokušat ćemo sezonu završiti sa šest osvojenih bodova” – zaključio je Jurišić.


Reci što misliš!