Sport

u 20 sati

Vaterpolisti Zadra na Višnjiku dočekuju momčad Zemuna

Vaterpolisti Zadra na Višnjiku dočekuju momčad Zemuna
Dino Stanin/PIXSELL

Četrnaesto kolo na rasporedu je u Triglav A-2 regionalnoj ligi. Vaterpolisti Zadra 1952 u susretu lige za ostanak na svom bazenu dočekuju momčad Zemuna. Večerašnji dvoboj počinje na Višnjiku u 20 sati.

Igrači Zemuna vodeći su na tablici u poretku od 7. do 12. mjesta s 19 osvojenih bodova. Drugi je Galeb iz Makarske s 18 a treći Zadar 1952 koji ima 12 bodova.

„U svakom susretu idemo na pobjedu te ni ovaj nije iznimka. Dečki dobro treniraju, slavili smo u zadnjem kolu protiv Cattara, želimo i sada u svom bazenu. Vjerujem u našu dobru igru i nova tri osvojena boda” – ističe trener VK Zadar 1952, Goran Jovančević.

Tri kola ostala su do kraja sezone. Zadrani još kod kuće dočekuju nakon ovog dvoboja Galeb i Triglav. Računajući današnji dvoboj te preostala dva trebali bi osvojiti svih devet bodova. Također, trebali bi Galeba pobijediti s više od pet golova razlike i čekati da oni u zadnjem kolu izgube od Medveščaka.

Ukoliko bi tako bilo, Zadrani bi i ove sezone uspjeli izboriti plasman među osam najboljih u Hrvatskoj. Put je poprilično trnovit i kao što vidimo sami i ne odlučuju o svojoj sudbini. Ako se kockice drukčije pomiješaju, seniori VK Zadra 1952 će ranije nego lani završiti svoju sezonu.


Reci što misliš!