Sport

stolni tenis

STK Pag: Dvije brončane medalje na 4. regionalnom HSTS turniru

STK Pag: Dvije brončane medalje na 4. regionalnom HSTS turniru

4. regionalni HSTS turnir je iza nas, a dvije brončane medalje idu u Pag. Kakva je situacija bila prije nekoliko dana s obzirom na bolesti, postojala je mogućnost kako paški klub neće imati svojih predstavnika na turniru.

VITA ORLIĆ, treće mjesto, bronca u kategoriji klinceza. Sve mečeve je odigrala sa 3:2 ili 2:3 i da je bilo malo više sportske sreće (i malo više zdravlja) borila bi se za zlato. Strahovit napredak je evidentan, a izgubila je od svoje najjače protivnice s 2:3 u produžetcima.

FABIAN BULJANOVIĆ, treće mjesto, bronca u kategoriji klinci. Fabian je prošao skupinu, ali u polufinalu je naletio na boljeg i iskusnijeg igrača. Ali to je još jedna medalja na polici i dosta bodova na tablici.

PATRIK KUSTIĆ, iako je lavovski odigravao mečeve, ovog puta nije uspio.

ANTE PARO, malo po malo hvata sve konce stolnoteniske igre i sve je bolji.

IVANO CVITKOVIĆ, kod Ivana se je najviše vidjelo da su djeca bila sedam dana bolesna pa nije bio na nivou od prošlog turnira.

ANTONIJA PARO-VIDOLIN iako je deklasirala jednu protivnicu, nije uspjela proći skupinu.

LUCIJA BRKLJAČA u svom dječjem, razigranom stilu, pružala je otpor, ali nedostajalo je napada.

FILIP KUSTIĆ sve bolji i bolji, bit će nešto novih bodova isto kao i DOMINIK DRAGANIĆ u kategoriji NMK, koji je ispao u 1/4 finala.

Nedostajao je IVAN BULJANOVIĆ, koji je do sada držao treće mjesto na tablici, ali viroza ga je svladala...

Čestitke, najprije svim natjecateljima, koji nisu skoro deset dana zbog bolesti trenirali, a ipak su došli na turnir i uzeli nešto medalja, roditeljima koji uvijek sudjeluju kao pratnja i potpora svojoj djeci te trenerima koji su konstantno uz paški podmladak...


Reci što misliš!