Sport

#najavljujemo

Vikend na Višnjiku u znaku košarke i odbojke

Vikend na Višnjiku u znaku košarke i odbojke
Davor Strenja

U subotu će se osim košarkaške utakmice ABA lige između Zadra i Partizana, koja počinje u 18 sati, održati i međunarodni košarkaški turnir za djecu do 12 godina International mini basket league na kojem sudjeluju KK Zadar, KK Janjče, KK Cedevita Agrodalm, KK Rudeš, KK Rijeka, KK Olimpija Cedevita.

Turnir će se održati u pomoćnim dvoranama 2, 3 i 4, a otvaraju ga u 9 sati Zadar i Janjče utakmicom u pomoćnoj dvorani broj 3. Ostali susreti odigrat će se prema rasporedu u terminima u 10:15 i 14 sati.

U nedjelju su na rasporedu četiri odbojkaške i jedna košarkaška utakmica. Svi odbojkaški susreti bit će odigrani u pomoćnoj dvorani 4 i to u 10 sati OK Zadar II i OK Zadar III, natjecanje 3. odbojkaške lige, u 11 i 30 OK Zadar i OK Zadar II u sklopu Županijske lige mlađih kadeta, u 13 sati nastupaju seniorke u 1.B ligi, utakmica između OK Zadar i ŽOK Trogir te u 16 sati kada odbojkašice Zadra dočekuju ekipu OK Veli Vrh Pula, a riječ je o utakmici Prve odbojkaške lige za seniorke. Ulaz na sve utakmice je slobodan.

Što se tiče košarke, u nedjelju s početkom u 13 sati u pomoćnoj dvorani broj 3 na rasporedu je utakmica 2. muške lige Jug u kojoj će se susresti KK Pet Bunara i KK Mislav.


Reci što misliš!