Sport

memorijal "barba tomo amižić"

Davor Karlović: I ove godine sve najbolje što hrvatski stolni tenis ima bit će na Višnjiku!

Davor Karlović: I ove godine sve najbolje što hrvatski stolni tenis ima bit će na Višnjiku!
Mladen Malik

Dvorana Krešimira Ćosića noćas će se iz košarkaškog centra transformirati u stolnoteniski kojeg će u iduća dva dana pohoditi preko 150 stolnotenisača i stolnotenisačica iz Hrvatske ali i inozemstva.

15. Memorijal „Barba Tomo Amižić“ i ove godine na jednom mjestu okuplja sve najbolje po uzrastima od mlađih kadeta do seniora, a činjenica kako je ovo turnir s najvećim koeficijentom bodovanja za službenu rang listu te posebnu masters rang listu dovoljno govori o njegovoj jakosti.

"Uistinu nam dolaze najbolji igrači i igračice iz Hrvatske kao i iz Njemačke, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Turnir je na najvećem nivou i sve najbolje domaće snage bit će ta dva dana u Zadru. Ovim putem se zahvaljujem Gradu Zadru, ŠC Višnjik i brojnim volonterima pred kojima je besana noć. Vjerujte jako je puno posla oko organizacije ovog turnira jer cijelu našu dvoranu na Bagatu moramo preseliti na Višnjik što je težak posao. Ali mi se svake godine trudimo koliko možemo i želimo da to bude uvijek na višoj razini", kaže organizator turnira Davor Karlović.

Od očekivanih 150 natjecatelja najmasovniji će biti predstavnici STK Donat kojih će kroz razne kategorije biti čak 26-ero.

"Donatovci će na ovom izdanju biti najmasovniji do sada. Nastupit će 24 kadeta i kadetkinja te 2 seniora, Antonio Goja i Ivan Zeljko. Tomislav Zubčić je ozlijeđen tako da smo njega poštedjeli ovog turnira ali on je u organizacijskom odboru."

Početak turnira na rasporedu je subotu u 10 sati, a svečano će ga otvoriti predstavnik Grada Zadra i ŠC Višnjik, Denis Karlović.


Reci što misliš!