Sport

slobodno svratite na basket

Na igralištu u Vlašićima postavljen novi koš

Na igralištu u Vlašićima postavljen novi koš

Na ovogodišnjem natječaju HEP-a za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva „Svjetlo na zajedničkom putu“, između 1.165 valjanih prijava Hrvatska elektroprivreda d.d. je za sufinanciranje izabrala projekte i programe 278 udruga, ustanova i organizacija civilnog društva.

Za projekt „Energija radosti na igralištu mladosti“, udruga Volim Vlašići je u jakoj konkurenciji dobila  donaciju u iznosu od 9.000,00 Kn te je uz pomoć HEP-a i Grada Paga nabavila i postavila koš za košarku na sportskom igralištu u Vlašićima. 

Ciljevi projekta:

- poticanje mladih i djece na bavljenje sportskim aktivnostima
- utjecati na kvalitetu života djece i mladih
- stvaranje sigurnih uvjeta na igralištu za djecu, mlade i roditelje
- poboljšana sportska  infrastruktura i ostala ponuda za djecu i mlade iz Vlašića te posjetitelje i turiste
- zadovoljavanje potreba djece i mladih za sportom, zabavom, igrom i razonodom

"Ovim putem zahvaljujemo HEP-u i  Gradu Pagu na donaciji te Mjesnom odboru Vlašići, članovima i volonterima udruge koji su nam pomogli postaviti koš u Vlašićima. Ovim projektom upotpunili smo sportske sadržaje u Vlašićima te vjerujemo da ćemo potaknuti djecu i mlade na bavljenje sportskim aktivnostima. Veseli nas da će ga koristiti i učenici naše područne osnovne škole J.Dalmatinac u sklopu tjelesnog odgoja kao i ostali mještani, turisti i posjetitelji u Vlašićima. U planu nam je u skoroj budućnosti kompletno opremiti i urediti sportsko igralište te stvoriti sigurne uvjete za igranje; postaviti rasvjetu, mrežu za odbojku, ogradu i tribine te popraviti podlogu, golove i zaštitnu mrežu... Na taj način bi kod djece i mladih u današnje vrijeme interneta ponovno potaknuli socijalizaciju uz loptu. Nadamo se da ćemo u tome imati potporu Grada Paga i Zadarske županije kao i ostalih sponzora i donatora", istaknula je Ana Žunić, predsjednica udruge Volim Vlašići.

Category: 1621 - 1621

Reci što misliš!