Sport

Košarka, ht premijer liga

Košarkaši Zadra danas gostuju u Šibeniku

Košarkaši Zadra danas gostuju u Šibeniku
Zadar/ Zvonko Kucelin

Košarkaši Zadra prije još jedne „utakmice sezone“, i gostovanja kod MZT-a u utorak u drugom kvalifikacijskom dvoboju ABA lige, danas gostuju u Šibeniku gdje će protiv istoimenog protivnika odigrati i posljednje kolo HT Premijer lige.

S obzirom da su i jedna i druga momčad već osigurale svoje mjesto u doigravanju, sutrašnja utakmica ponudit će odgovor na tek pitanje tko će s koje pozicije krenuti u doigravanje. Zadru za prvo mjesto treba pobjeda na Baldekinu i poraz Cibone na gostovanju kod Cedevite, dok bi Šibenik eventualnim slavljem ostao na sedmoj poziciji. U slučaju poraza, Šibenčani bi vjerojatno završili na osmom mjestu jer teško je vjerovati kako će Zabok ispustiti pobjedu protiv Bosca koji se još ranije oprostio od igranja u ovom rangu natjecanja.

„Gledajući tablicu zaista je moguć svaki rasplet. Mi moramo u ovu utakmicu ući maksimalno jako bez obzira na kalkulacije koje su tu prisutne oko one utakmice koja nas čeka u Skopju. Mislim da bi nas bilo što drugo odvelo na krivi trag. Gledat ćemo iskoristiti ovaj dvoboj u Šibeniku kao trening za ono što nas očekuje u utorak. Bez obzira na rasplet koji će biti u HT Premijer ligi, gdje možemo biti i prvi, stavit ćemo to u drugi plan i više se pripremati za onu utakmicu u Skopju nego ovu u Šibeniku. To je moje mišljenje“, rekao je u najavi dvoboja protiv Šibenika trener Zadra Ante Nazor koji je dodao i kako su jučer imali dugi sastanak s igračima u kojem su razgovarali o drugoj utakmici protiv MZT-a koja ih čeka u utorak.

Utakmica protiv Šibenika igra se na Baldekinu s početkom u 18 sati, dok je uzvrat protiv MZT-a u Skopju na rasporedu u utorak, 23. travnja također od 18 sati.


Reci što misliš!