Sport

Nogomet, SP 2018. Rusija

Subašićeva majka: Srce mi je iskočilo kad se Danijel ozljedio

Zadar i zadarsko zaleđe, koje je iznjedrilo "vatrenu osovinu" Subašić-Modrić-Vrsaljko, feštali su cijelu noć sa subote na nedjelju te se nanstavilo cijeli dan.

Jutro poslije pobjede, majka Danijela Subašića rekla nam je da nije izdržala, i da je po prvi puta na Svjetskom prvenstvu gledala utakmicu i strepila zbog ozlijede sina. Doznali smo kako se slavilo u Obrovcu, Nadinu i Zagradu.

Slavila se pobjeda u Zadru do dugo u noć, ali u Modrićevom Obrovcu nije se zorom išlo kući. Feštalo se bez prestanaka i danas do iza podneva. Od sreće zbog prolaska Hrvatske u polufinale skakalo se u Zrmanju, pilo i jelo.

Subašićevi roditelji ponosni

Prava proslava u ravnokotarskom Zagradu se očekuje kada Danijel dođe u rodni kraj, po mogućnosti s pobjedničkim peharom. Srčani vratar je unatoč zabrani FIFA-e diskretno dao do znanja da je ispod dresa i ovoga puta nosio majicu s likom Hrvoja Ćustića. Otac Jovo nervozu je jedva preživio, a po prvi put utakmicu je gledala i majka Boja.

"To je bilo Bože sačuvaj. Pogotovo kad su dali drugi gol, to je neopisiv osjećaj", rekao je otac Jovo Subašić. 

"Gledala sam, ali kad mi je sin bio na podu srce mi je skoro iskočilo. Ali imala sam neki predosjećaj da ćemo dobiti. Ja se ne razumijem u nogomet, ali imala sam predosjećaj, nešto", za RTL Danas je kazala ponosna majka Boja.

Nadinu je navijala rodbina Šime Vrsaljka

U svega dva kilometra udaljenom Nadinu navijala je i rodbina Šime Vrsaljka među kojima je puno nogometaša.

"Nas je malo, ali zaista kada čovjek pogleda genetski imamo tu jednu sportsku crtu, netko će možda reći i onu malo ratničku", komentira rođak Svemir Vrsaljko.

Ako Vatreni preskoče i polufinale, spektakl im je obećan i na moru. "Ako prođemo u finale, bit će 500 baklji i opet idemo na naš Galešnjak, na naše Srce Vatreno", najavio je Jakov Đinđić.

Svi se nadaju da će Hrvati strepnju i nadu opet pretočiti u slavlje.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti