Sport

Košarka, NBA liga

Bojan Bogdanović ostaje i sljedeće sezone u Indiana Pacersima

Bojan Bogdanović ostaje i sljedeće sezone u Indiana Pacersima
AP Images

Bojan Bogdanović i sljedeće sezone nosit će dres Indiana Pacersa. Pacersi su ga odlučili ostaviti za pun iznos od 10.5 milijuna dolara koliko mu je garantirano u tom slučaju za drugu sezonu

akon vrlo dobre sezone u dresu Indiana Pacersa, Bojan Bogdanović izborio se za ostanak u klubu i sljedeće sezone. Pacersi su morali garantirati drugu godinu ugovora kako bi se otklonile sve dvojbe, a upravo su to i učinili te za 10.5 milijuna dolara Bogdanović ostaje u Indianapolisu.

Prošlog ljeta Bogdanović je stigao u Pacerse iz Washington Wizardsa te potpisao dvogodišnji ugovor u visini od 21 milijuna dolara te se vrlo brzo pokazao kao dobar dodatak napadu Indiane.

Bogdanović je bo starter i u 80 utakmica prosječno je ubacivao 14.3 poena uz 3.4 skoka po susretu šutiravši u prosjeku 47.4 posto iz igre te 40.2 posto za tricu što mu je najbolje u NBA karijeri.

Osim što ostavljaju Bogdanovića, Pacersi će pokušati dovesti Aarona Gordona koji je već izjavio kako ne bi imao ništa protiv ostanka u Orlandu, no u Indiani vjeruju da ga mogu nagovoriti da im se pridruži.

Problem u cijeloj priči je taj da je Gordon ograničeni slobodni igrač i Magic može odgovoriti na svaku ponudu.


Reci što misliš!