Sport

košarka, kk zadar

KK Zadar privremeno obustavio prodaju ulaznica za Teleskop tribinu

KK Zadar privremeno obustavio prodaju ulaznica za Teleskop tribinu
Bojan Bogdanić

Iz košarkaškog kluba Zadar obavještavaju navijače kako je Košarkaški klub Zadar privremeno obustavio prodaju ulaznica za Teleskop tribinu za treću utakmicu polufinalne serije PH Zadar - Cibona.

Odluka je uslijedila nakon što je policija nakon zajedničkog sastanka procijenila da se boravkom Tornada na toj tribini ugrožava sigurnost i to prvenstveno zbog činjenice da su na tom dijelu dvorane smještene montažne tribine.

Svi oni koji su svoju ulaznicu već kupili moći će ući na tribinu, a na dio Teleskop tribine kao goste kluba pozvali smo pripadnike udruga proizašlih iz Domovinskog rata na čelu s Udrugom veterana vojne policije s kojom smo prije nekoliko mjeseci potpisali povelju o suradnji, kao i sve mlade kategorije našeg kluba. Tijekom nedjelje bit će puštena u prodaju sva preostala mjesta na Teleskop tribini.

Uoči utakmice pozdravit ćemo i naše pretkadete koji su u petak osvojili naslov prvaka Hrvatske kao i KKOI Zadar čiji su igrači ove sezone osvojili prvenstvo i kup Hrvatske. Pozivamo naše navijače da u nedjelju napune Krešin dom te da u jednoj korektnoj atmosferi pomognemo našim igračima da izbore finale domaćeg prvenstva, stoji u službenom priopćenju kluba objavljenom na službenim stranicama.


Reci što misliš!