Sport

Serie A 17/18

Italija: Napoli izborio pobjedu u sudačkoj nadoknadi

Italija: Napoli izborio pobjedu u sudačkoj nadoknadi
SSC Napoli

U 31. kolu talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je u nedjelju na domaćem terenu protiv Chieva slavio sa 2-1, a pobjednički gol zabio je Amadou Diawara u sudačkoj nadoknadi (90+3)

Napoli je bio pred porazom, a sve je loše krenulo za domačine u 51. minuti kada nisu iskoristili penal. Udarac Driesa Mertensa obranio je vratar gostiju.

To im se osvetilo u 73. minuti, kada je Chievo poveo golom Mariusza Stepinskog. No, u samoj završnici susreta Napoli radi preokret, u 89. minuti Arkadiusz Milik pogađa za 1-1, a u trećoj minuti sudačke nadoknade Diawara zabija za pobjedu domaćina.

Tako je Napoli ostao na četiri boda zaostatka za vodećim Juventusom, koji je dan ranije na gostovanju pobijedio 'fenjeraša' Benevento sa 4-2.

Marko Rog je ušao u igru u sudačkoj nadoknadi (90+5), dok je Hrvoje Milić ostao na klupi za pričuve Napolija.

Prethodno je Torino pred svojim navijačima svladao Inter sa 1-0 (1-0). Torino je pobjednički pogodak postigao u 36. minuti nakon akcije u kojoj je ključnu ulogu imao i Ivan Perišić.

Hrvatski reprezentativac je, u želji da spriječi kontranapad domaće momčadi, izbio loptu Belottiju, ali ju samo proslijedio dalje do De Silvestrija koji je dodao na suprotnu stranu do usamljenog Adema Ljajića, a ovom nije bilo teško pogoditi nebranjenu mrežu.

Večeras se još sastaju Udinese - Lazio, te AC Milan - Sassuolo.


Reci što misliš!