Sport

nogomet, primera

Deportivo slavio u uzbudljivom derbiju začelja

Deportivo slavio u uzbudljivom derbiju začelja
RC Deportivo

U uzbudljivom dvoboju momčadi sa začelja ljestvice španjolskog nogometnog prvenstva odigranom u petak u A Coruñi domaći Deportivo svladao je Malagu s 3-2 (1-1) u prvoj utakmici 31. kola

Deportivo je poveo iz kaznenog udarca, kojeg je realizirao Perez. U 41. minuti gosti su izjednačili preko Rolana. Kapetan domaćih Adrian u 70. minuti je vratio vodstvo Deportivu. No, samo tri minute poslije Urugvajac Rolan je svojim drugim pogotkom ponovno izjednačio. Konačnih 3-2 postavio je Adrian, drugi dvostruki strijelac na utakmici, golom u 85. minuti.

Petom prvenstvenom pobjedom Deportivo je došao do 23 boda i preskočio je Las Palmas koji je bio na 18. mjestu. No, do 17. mjesta na kojem je Levante, a koje donosi opstanak u Primeri, Deportivo dijeli još pet bodova, s time da Levante ima i utakmicu manje. Malaga je ostala na 17 bodova i na zadnjem mjestu.

U vodstvu je Barcelona sa 76 bodova, devet više od Atletica i 13 više od Reala koji će nedjelju odigrati veliki gradski derbi na stadionu Santiago Bernabeu. 


Reci što misliš!