Sport

mislili ste da je sapunica gotova?

Neymar se pokajao i sada traži oprost i povratak u Barcelonu?

Neymar se pokajao i sada traži oprost i povratak u Barcelonu?
Twitter / @PSG_inside

U Barceloni je jutros odjeknula bombastična vijest

Naime, Neymar da Silva Santos Junior (26) koji se ljetos rukama i nogama borio za odlazak iz kluba u kojem je proveo četiri godine, sada traži da ga Barcelona primi natrag u svoje naručje.

Ekskluzivnu vijest plasirao je u javnost, natpisom “Top secret” preko cijele naslovnice, El Mundo Deportivo, katalonski sportski dnevnik kojem je Barcelona glavna tema.

Prema navodima ovog dnevnika, koje prenosi Sportarena, Neymar se već obratio svojim bivšim suigračima, treneru i upravi te pokajničkim tonom priznao da je pogriješio kada je isforsirao svoj odlazak iz katalonskog diva i sada se želi vratiti u ljeto 2019. godine.

Isti izvor nadalje piše da se Neymar kaje jer je inzistirao na izlasku iz Messijeve sjene, bio je zaslijepljen bogatstvom koje mu je nudio PSG, pogriješio je u procjeni da će odlaskom postati bolji igrač te nije znao kakva će ga kvaliteta nogometa zadesiti u Francuskoj.

Nadalje, nikako se ne snalazi u PSG-ovoj “svlačionici punoj klanova i tenzija i nedostaje mu harmonija iz Barcine kabine”, u kojoj nema iskakanja i gdje je sve podređeno momčadi.

Neymaru nedostaje Barcelona i kao grad, u koji se vratio nedavno proslaviti rođendan svoga sina, na kojem su bili mnogi bivši suigrači, a među njima i naš Ivan Rakitić.

Ne zaboravimo da su Neymar i Barcelona na sudu. Klub za sada odgovara niječno na igračev zahtjev za povratkom. Podsjećamo, Neymar je ljetos otišao iz Barcelone u PSG za 222 milijuna eura i tako postao najskuplji nogometaš u povijesti.


Reci što misliš!