Sport

Nogomet

Hazard razočaran taktikom kod Cityja: Nismo pokazali svoju kvalitetu

Hazard razočaran taktikom kod Cityja: Nismo pokazali svoju kvalitetu
chelseafc

Chelsea je odigrao jedan od najružnijih bunkera ove sezone, protiv Manchester Cityja nije pokušavao baš ništa i upisao je zasluženi poraz...

Antonio Conte odlučio se za taktiku u kojoj je Eden Hazard bio isturen naprijed, ali Belgijac jedva da je imao ikakav kontakt s loptom.

"Imao sam osjećaj da sam trčao, ali nisam igrao nogomet. Mogli smo igrati još tri sata, a ne bih došao do lopte. Pokušavao sam skakati, ali nije lako dobiti dvoboje u zraku s Nicolasom Otamendijem i Aymericom Laporteom", jadao se Hazard.

Belgijac smatra kako bi bilo puno lakše da je Chelsea igrao naprijed s Alvarom Moratom ili Olivierom Giroudom.

"Nismo pokazali svu svoju kvalitetu, da su igrali Morata ili Giroud, lakše bi rješavali te dugačke lopte. Ja sam pružao sve od sebe, ali nije išlo."

Antonio Conte našao se na udaru kritika zbog taktike, no on se branio nakon susreta strahom od visokog poraza.

"Moram primiti svaku kritiku, ali nisam toliko glup da zaigram otvoreno protiv Cityja i izgubim 3:0 ili 4:0. Prije nekoliko dana Arsenal je igrao protiv Cityja i kritizirali ste Arsenea Wengera zbog tri primljena gola u prvih pola sata."

Contea je kritizirao i Ruud Gullit, legendarni Nizozemac koji nije razumio postavku igre talijanskog stručnjaka.

"Teško je shvatiti zašto Antonio Conte nije pokušavao nešto napraviti. Conteova momčad jedva da je pokazivala ikakvu namjeru za napadom. Živjeli su u nadu da će City pogriješiti i nakon toga bi došli do kontranapada. Imali su samo tu nadu, jako sam razočaran, Chelsea nije baš ništa pokušavao."


Reci što misliš!