Sport

Nogometni mercato

Mourinho najavio kupovinu veznog igrača na ljeto

Mourinho najavio kupovinu veznog igrača na ljeto
AP Images

Strateg Manchester Uniteda, Jose Mourinho izjavio je kako će na ljeto sigurno dovesti još jednog veznog igrača kako bi smanjio pritisak na Paula Pogbu…

United će na ljeto ostati bez Michaela Carricka koji je najavio kako će mu ovo biti posljednja sezona, a 36-godišnji bivši reprezentativac Engleske trebao bi preuzeti neku od trenerskih uloga u klubu.

“Na ljeto ćemo ostati bez Carricka i morat ćemo se pojačati na toj poziciji“ - rekao je Mourinho.

Kao potencijalne mete portugalskog stratega spominju se Sergej Milinković-Savić iz Lazija te Jean Michael Seri iz redova Nice. Iako se kroz medije nagađalo da će United u siječnju posegnuti za dovođenjem još pokoje opcije u napadu, osim naravno Sancheza, čiji je dolazak bila prilika koja se nije smjela propustiti, ništa se nije dogodilo, a Mourinho je ta nagađanja prokomentirao u svom stilu.

“Kada ste govorili (mediji) da nam treba napadač, krilni napadač ili ofenzivni vezni, govorio sam vam da nam ne treba. Vidite, ja vama nikada ne lažem. Možda neke stvari prešutim, ali nikada ne lažem. Sada kada nam treba veznjak, njega ćemo i dovesti“, završio je Mourinho.

United danas gostuje kod Huddersfielda u osmini finala engleskog FA kupa.


Reci što misliš!