Sport

Nogometni mercato

Mahrez pokušava pronaći izlaz iz Leicestera

Mahrez pokušava pronaći izlaz iz Leicestera
lcfc.com

Riyad Mahrez svom silom htio je napustiti Leicester, međutim želje njegovog sadašnjeg kluba i Manchester Cityja bile su daleko od poklapanja i Alžirac je i dalje u Leicesteru

Riyad Mahrez već dugo je nezadovoljan u Leicesteru i čeka prvu priliku za "bijeg". Alžirac želi u veći klub i neće birati način kako natjerati Leicester da ga pusti.

Sjećamo se kako je ljetos Ousmane Dembele odbijao trenirati, Borussia Dortmund ga je suspendirala, ali na kraju ipak pustila u Barcelonu. Mahrez ide sličnim putem, propustio je već jedan trening nakon što je predao službeni zahtjev za raskidom ugovora, a danas ponovno nije došao na trening.

Niti sinoć nije sudjelovao u dvoboju protiv Evertona, nije riječ o nikakvoj ozljedi, navodno se čekao dogovor Manchestera i Leicestera, no do njega nije došlo.

Kada se vidi kolika je bila razlika između onog što je Manchester nudio, a Leicester tražio, jasno je zašto se Pep Guardiola brzo povukao iz pregovora. Naime City je bio spreman platiti oko 65 milijuna funti, a Leicester je tražio gotovo 30 milijuna više, puno prevelika razlika da bi došlo do nekog kompromisa.

Teško je za vjerovati da će se itko odlučiti isplatiti takvu svotu za Mahreza, Manchesterova ponuda bila je sasvim korektna i Leicester ju je mogao prihvatiti, ionako će zarada na Mahrezu biti ogromna s obzirom na uloženo, a u momčadi im ovako ostaje vrlo nezadovoljan igrač.

Isto tako i Mahrez s izbjegavanjem treninga i traženjem odlaska na silu ne ostavlja dobru sliku i dojam, već su neki treneri progovorili o samovolji igrača koji u zadnje vrijeme sve češće na slične načine pokušavaju natjerati klub na transfer.

Dobro je jedan ustvrdio: "Ako to rade danas ovom klubu, tko kaže da neće sutra raditi vama."


Reci što misliš!