Sport

nogomet, kup kralja

Kovačiću pola sata u pobjedi Reala, Modrić odmarao

Kovačiću pola sata u pobjedi Reala, Modrić odmarao
AP Images

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je posljednjih pola sata za madridski Real koji je u prvoj utakmici osmine finala Španjolskog kupa kao gost s 3-0 (1-0) svladao drugoligaša Numanciju

Real je sve do same završnice vodio samo s 1-0 golom Balea (35-11m) s bijele točke, no potom su Isco (89-11m) iz još jednog 11-erca i Borja Mayoral (90+1) riješili pitanje prolaska u četvrtfinale.

Luka Modrić je, kao i ostale najveće zvijezde Reala, bio pošteđen gostovanja u Soriji.

Uzvrat će biti 10. siječnja u Madridu. 

Ranije u četvrtak Ivan Rakitić je odigrao posljednjih 20 minuta za Barcelonu koja je u prvoj utakmici osmine finala na gostovanju kod Celte u Vigu igrala 1-1 (1-1). Barcelona, za koju u ovoj utakmici nisu nastupili Lionel Messi, Luis Suarez i Andres Iniesta, povela je u 15. minuti golom Josea Arnaiza, a na 1-1 poravnao je Pione Sisto u 31. minuti. Uzvratni susret na Camp Nou igrat će se 11. siječnja.

U četvrtak je još Leganés na svom terenu svladao Villarreal s 1-0, dok je Levante kao gost s 2-1 nadigrao Espanyol.

Još u utorak je madridski Atletico kao gost svladao trećeligaša Lleidu s 4-0, Alaves je također kao gost svladao još jednog trećeligaša Formenteru s 3-1, Sevilla je na gostovanju bila bolja od drugoligaša Caziza s 2-0, dok su Las Palmas i Valencia igrali 1-1.


Reci što misliš!