Sport

nogomet, primera

Dobra vijest za Barcelonu uoči el clasica

Dobra vijest za Barcelonu uoči el clasica
Edu Bayer - EFE

I dok Kataloncima sigurno neće igrati prvi stoperski par, teško je za očekivati da će španjolska liga Ramosu dati više od jedne utakmice suspenzije

Andres Iniesta zatražio je u subotu zamjenu u 53. minuti u remiju Barcelone i Celte 2:2. Navijači vodeće momčadi španjolske mogu odahnuti jer je iz kluba došla obavijest da veznjak nije ozlijeđen, već ima preopterećenje u potkoljeničnom mišiću lijeve noge. 

Španjolski reprezentativac će zato propustiti utakmicu Lige prvaka u utorak protiv Sportinga (20.45 sati), ali bit će spreman za utakmicu protiv Villarreala sljedećeg vikenda. I ono najvažnije za navijače Barcelone: jedan od najboljih veznjaka svijeta bit će spreman za el clasico koji se igra 23. prosinca, doznaje Goal.

Blaugrana će moći računati na Španjolca, ali na istoj utakmici im se ozlijedio ponajbolji igrač ove sezone Samuel Umtiti . Katalonski klub je odmah nakon utakmice potvrdio da Francuza zbog ozljede čeka dvomjesečna stanka. 

I dok je Barcelona ostala bez centralnog braniča za utakmicu protiv Real Madrida , u kraljevskom klubu strahuju da Sergio Ramos ne dobije više od jedne utakmice kazne. Naime, centralni branič kraljeva je u remiju 0:0 protiv Athletica dobio dva žuta kartona i tako zaradio crveni karton i isključenje. Španjolci su odmah istaknuli da to ne mora nužno značiti samo jednu utakmicu suspenzije, a dobije li tri propustit će el clasico. 

I dok Kataloncima sigurno neće igrati prvi stoperski par, teško je za očekivati da će španjolska liga Ramosu dati više od jedne utakmice suspenzije...


Reci što misliš!