Sport

Nogomet, Liga prvaka

Kane: Bod kod Reala bi uvijek prihvatili

Kane: Bod kod Reala bi uvijek prihvatili
Tottenham Hotspur

Real Madrid i Tottenham su u utorak odigrali 1:1 na Santiago Bernabeuu. Iako su obje momčadi propustile veliki broj prilika, nakon utakmice su bili zadovoljni remijem

"Teško je kada protivnik dobro brani svoje pozicije na terenu. Lloris je imao sjajne obrane", rekao je nakon utakmice za Antenu 3 Keylor Navas, a Zidane je dodao:

"Igrali smo kod kuće, željeli smo pobjedu. Ali mislim da je rezultat realan jer su imali jako raspoloženog golmana."

"Tottenham je momčad koja se odlično brani, a sve se mijenja kada prvi primiš gol. Čeka nas utakmica na Wembleyu, tamo ćemo pokušati pobijediti", smatra Zidane.

"Sretni smo. Očekivali smo da će imati prilike, ali igrali smo dobro i otežali smo im utakmicu. Pa bod na Bernabeu bi uzeo kad god bi ti ga netko ponudio! Ovaj rezultat pokazuje koliko smo napredovali kao momčad", rekao je Harry Kane za BT Sport, a onda se osvrnuo na priliku koju mu je u drugom poluvremenu skinuo Keylor Navas.

"Sve sam napravio kako treba - otvorio se, namjestio loptu kako sam želio, a onda je on odlično obranio."

"Sedam osvojenih bodova nas stavlja u sjajnu poziciju, pokazali smo da možemo igrati na ovom nivou, a to je bitno", zaključio je napadač Spursa.

"Bolje smo odigrali u drugom poluvremenu, pritiskali su nas do samoga kraja, ali i mi smo imali dobre prilike za gol. Dobar je ovo rezultat", rekao je Hugo Lloris, a onda se osvrnuo na jedanaesterac na Kroosu.

"Ne znam. Malo me iznenadila odluka, ali moramo vjerovati sucu. Ostali smo čvrsti, mogli smo se nakon toga izgubiti, ali nismo. Zaslužili smo bod."


Reci što misliš!